donderdag 7 juni 2012

Mooie goedkoop COGO-Lego


Een fraaie nieuwe Lego uit China van het merk COGO™. De set heet Engineering en bestaat uit een long-nose truck, een graafmachine, een bouwplaats en drie bouwvakkers om het spul allemaal te bedienen. De set is compatiebel met het Deense Lego, alleen de handjes van de mannetjes zijn kleiner.
Voor de duid: het maken en verkopen van speelgoed met ‘lego’-stenen is niet illegaal en geen inbreuk op Lego’s patenten. Dat is wel zo als een ander merk een bestaande Lego-set namaakt of creatief gebruik maakt van de Lego-naan. COGO™ lijkt wat dat laatste betreft op het randje.
De Engineering-set kostte 170 yuan, 19.64 euro. De slogan van COGO™ is: “Cogo, expert to Enlighten Children”, en da’s aardig want Enlighten is ook de naam van een ander lego-merk uit China.

1 opmerking:

  1. De lego Van cogo is absolute rotzooi, ik heb de longnose truck gebouwd, en zelfs als je hem niet eens aanraakt valt hij als je langsloopt van ellende uit elkaar.Ook passen de onderdeeltjes slecht in elkaar, of ze springen spontaan weer los. wat een waardeloze troep zeg. nooit meer voor mij. ik betaal wel iets meer en koop gewwon lego. dat blijft tenminste inelkaar zitten.

    BeantwoordenVerwijderen